Az EMOS-ról

A GP Batteries hivatalos forgalmazója Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában és Magyarországon az EMOS s.r.o., melynek székhelye Přerovban található. Már 1991 óta kínáljuk termékek széles skáláját – koaxiális kábelektől és hosszabbítóktól a kisméretű készülékekig, világítótestekig, fényforrásokig és akkumulátorokig. Az EMOS és a GP Batteries termékeit üzletláncokban, specializált nagykereskedésekben, kis villamossági-üzletekben, az EMOS webshopjában vagy üzleti partnereink webshopjaiban vásárolhatja meg. Nagy hangsúlyt fektetünk az általunk szállított termékek kitűnő minőségére, a kifogástalan kiszolgálásra és az innovatív műszaki megoldásokra. EMOS – Megkönnyítjük az életet.

Cégadatok

Cégnév:
EMOS HU Kft.
Székhely:
2040 Budaörs, Szabadság út 117.
Adószám:
14990818-2-13

Kapcsolatfelvétel

Telefonszám:
+36 23 428 024
Email:
www:

Kapcsolatfelvételi űrlap

Szeretne Ön is GP termékeket forgalmazni? Írjon nekünk!

Kötelező tétel
Kötelező tétel
Kötelező tétel
Kötelező tétel
Kötelező tétel

GP értékesítési hálózat

Felkeltette a figyelmét a GP Batteries valamelyik terméke? Szeretné megtekinteni és még többet megtudni róla? Ne habozzon, keresse fel valamelyik értékesítési partnerünket, ahol megmutatják és további információkkal is szolgálnak!

Online vásárlás

Hogyan lehet a GP Batteries termékeket a lehető leggyorsabban megvásárolni, ingyenes szállítással, és tökéletes értékesítési szolgáltatással? Keresse fel webshopunkat és válasszon a GP Batteries és az EMOS márkák teljes kínálatából!

A webshopba