A GP Batteries-ről

A GP Batteries International Limited már több, mint 50 éve fejleszt és gyárt akkumulátorokat és akkumulátorokkal kapcsolatos termékeket, és egyike a szegmens 5 legnagyobb gyártójának. Gyártóüzemei Kínában, Vietnámban és Malajziában találhatóak, a kereskedelmi képviseletek pedig Ázsiában, Európában és Észak-Amerikában. 1993-ban kezdődött és mindmáig sikeresen fejlődik a GP Batteries és az EMOS közötti szoros üzleti kapcsolat a GP Batteries termékeinek magyarországi piacra történő szállítása terén.

A GP Batteries a világ 5 legnagyobb elemgyártója közé tartozik, a legtöbb elemet gyártja Délkelet-Ázsiában, a legmodernebb, alkálielemek gyártására alkalmas, teljesen automatizált gyártósorral és a legnagyobb akkumulátor-gyártósorral rendelkezik Kínában. Akkumulátoron és hordozható töltőn kívül számos egyéb elengedhetetlen outdoor felszerelés – például zseblámpák és fejlámpák – gyártásával is foglalkozik. A csúcsteljesítményű fényerővel és kiváló funkciókkal rendelkező, minőségi anyagokból készült zseblámpák egyaránt kielégítik sportolók és a profik igényeit.

A GP Batteries világszerte szállít a legkülönbözőbb elemtípusokból, beleértve a legkisebbeket – a gombelemeket és a különleges elemeket is. Különösen ezek jelképezik a gyártás valódi művészetét, mert az apró csomagolásban hatalmas energiákat rejtenek. A háztartások korszerűsödésének köszönhetően, ahol már nem csak a mobiltelefonok okosak, fogyasztásuk egyre növekszik.

Műszaki berendezések vásárlása során érdemes odafigyelni a márka jó hírnevére, hogy ne érje csalódás. A GP hordozható töltői a legmegbízhatóbbak közé tartoznak a világon alkatrészeik kiváló minőségének, precíz kidolgozásuknak és a biztonsági elemek átlagon felüli számának köszönhetően. Más gyártókkal ellentétben 100% teljesítménygaranciát nyújtanak – így biztos lehet benne, hogy a bennük foglalt lítiumakkumulátorok pontosan olyan teljesítményűek, ahogyan azt ígérik.


A GP Batteries termékkínálata:
Elemek | Elemek és akkuk | Gombelemek | Akkumulátorok | Akkutöltők | Zseblámpák | Fejlámpák | Hordozható töltők | Egyéb